Reacties en referenties

Reactie plaatsen

Reacties

Ferenc Morvai
2 maanden geleden

Wat hebben jullie een fantastisch mooi optreden gedaan! Wij hebben ontzettend genoten.
Wij hadden een 50 jarige huwelijksfeest. Wij hadden jullie als verassing geboekt voor dit jubileum.
Bruidspaar en iedereen vonden jullie prachtige optreden ontzettend mooi en professioneel!👌
Echte aanrader!
Nogmaals hartelijk bedankt voor jullie geweldige optreden. Wij hopen op een volgende keer zou ik zeggen!
Dankjewel 🙏

Arjen & Ada
3 maanden geleden

Wat fantastisch dat jullie binnen 2 dagen voordat we ons feest gaven konden boeken, omdat een andere band onverwacht moest afzeggen.
Jullie optreden bleek een schot in de roos. Heerlijke muziek, waar we ook goed op konden dansen. Ook veel complimenten van de aanwezigen op jullie optreden ontvangen. Hartelijk dank!

Kelly en Jort
5 maanden geleden

Echt een enorme aanrader!! Het Mellow Swing Jazztrio heeft ons huwelijk een nóg mooiere dag gemaakt. De dag begon met de heerlijke relaxte muziek tijdens de ontvangst van onze gasten en daarna tijdens de borrel. Het zorgde voor de perfecte sfeer tijdens de dag.
Ook het contact van tevoren was bijzonder prettig! Heel veel dank mannen!

Michel Timmermans
7 maanden geleden

Gisteren voor de medewerkers van ons kantoor van Vechtdal Wonen in Ommen een kerstfeest gehouden. Naast de winkeliers die er stonden met hun assortiment om onze medewerkers zelf een mooi kerstpakket samen te laten stellen op de kerstmarkt, was ook het Mellow Swing Jazztrio aanwezig voor de muzikale omlijsting. Kerstklanken afgewisseld door bekende en minder bekende nummers werden er door dit Jazztrio ten gehore gebracht. Iedereen heeft erg genoten van de fijne achtergrondmuziek van dit trio. Het was samen met de winkeliers, Proefkamer Reestdal uit Dedemsvaart en de aanwezige collega's een super avond. Peter en jou mede muzikanten bedankt voor jullie muzikale inbreng, heel graag tot een volgende keer. Groet Michel Timmermans

Landgoed de Uitkijk
9 maanden geleden

Al drie jaar op een rij een groot succes tijdens onze wildavonden!
Communicatie verloopt altijd zeer prettig en vlot.

Katinka en Willem
een jaar geleden

Tijdens ons 40 jarig huwelijksfeest hebben jullie voor een geweldige sfeer gezorgd tijdens de borrel. Heerlijke jazzklanken en goed afgestemd zodat je ook nog met elkaar kan praten. Wat een aanrader dit trio! Veel positieve reacties van gasten gekregen. Veel dank voor een geweldige en onvergetelijke dag.

Tessa en Sebastiaan
een jaar geleden

Mellow Swing Jazztrio heeft op ons huwelijk gespeeld tijdens het ontvangst van de gasten en tijdens de borrel/receptie. Wij zijn super blij dat zij onderdeel zijn geweest van deze dag! De relaxte jazzy sound was mooi aanwezig waardoor de gezellige sfeer er gelijk helemaal in zat. Maar ook voldoende op de achtergrond zodat iedereen nog goed een gesprek kon voeren. We hebben ook veel positieve reacties van de gasten gekregen.
Peter is vriendelijk! En het contact voorafgaand aan de dag verliep easy, snel en duidelijk. Een échte aanrader voor elk event waar je een fijne sfeer in wil brengen. Tot een volgende keer!

Thijs van den Berg
2 jaar geleden

Wij hebben de Mellow Swing Jazztrio geboekt voor ons huwelijk . Onze gasten werden ontvangen op de receptie met een geweldig repertoire aan (achtergrond) jazzmuziek. Achteraf hebben wij van veel gasten leuke reacties gehad. Nogmaals, heel veel dank!

Slijkhuis Interieur Design
2 jaar geleden

Ons 100 jarig jubileum hebben we geweldig mogen vieren met deze sfeervolle muziek! Perfect voor zowel de middag met onze zakelijke relaties als het avond programma met familie en vrienden. Hartelijk bedankt nogmaals!

Camiel en Nadia
2 jaar geleden

We zijn april 2022 getrouwd in Zandvoort en hadden ons geen mooiere dag kunnen wensen. Mellow Swing Jazz heeft onze receptie met muziek omlijst en daarmee veel sfeer aan de dag toegevoegd. Complimenten! Niet alleen wij maar ook onze gasten waren vol lof. Ook de communicatie vooraf liep soepel en er werd flexibel meegedacht over wat we wilden. Nogmaals heel erg bedankt!